Sunday, February 21, 2021

Koronasta ja "mustasta rutosta keskuudessamme" voidaan todeta: Väestöharvennus on aina paikallaan

Koronasta ja "mustasta rutosta keskuudessamme" voidaan todeta: Väestöharvennus on aina paikallaan ;) 

https://kansanmurha.blogspot.com onhan se oikein hallituksen motiivina kun tuotetaan toiseuden porukkaa sitä velkarahalla rahoittaen suomalaisuuden tuhoksi.


Ei liene kenellekään pahasta että ruttoa pahempi ilmestyisi pääkaupungiseudulle harventamaan maamme loisia ;) ja yhteiskuntamme ruttopesäkkeitä viherkommareita vieraslajeineen ;)

Eri somealustoilla kun katselee kommentteja niin moniin voisi kirjoittaa heti vastineen: Älä valehtele anonyymina kommarihorona.

Tamperelainen tunnettu matu- ja islaminvaasion kritisoija ja norsunluurannikkolaisen rikosuhri Seppo Lehto joutui oikeusmurhan kohteeksi 

https://Oikeusmurha.blogspot.com kokonaistuomioksi tuli valheellisin ja tekaistuin perustein 2 v 5 kk mistä istui puolet.
Muistettakoon että kyseessä oli perinteinen poliittisin syin tekaistut syytteet kuten Jeesusta kohtaan joka joutui ristille, Jan Hus poltetiin vastaavilla syytteillä.


Lopuksi, kun varmaan maolaiskommari pekka kemppainen tulee varmaan jälleen linjoille: Tarkoittanet kirjoituksessasa pekka kemppaista josta jo Klamydia yhtye teke ko nimellä laulun (googlaa)

... ;)
Pekka Kemppainen on valinnut kohteikseen maolaisanarkistina mm Seppo Lehdon, joka on tunnettu isänmaan asialla oleva aluepalautuksia ajava taho.
https://aluepalautus-hallitusohjelmiin.blogspot.com

Tampereellakin on ongelmia. Kysymys kuntavaaliehdokkaille: Miten edistäisit suomenkielen säilymistä alueilla missä matuinvaasion edustajilla on jo enemmistö kouluissa esim Hervannassa? https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com


Mitä eroa on mv vs jsn eli valemedia = Pukki kaalimaan vartijana = En näe eroa, kummallakin isovenäläistä imperialismia palvelevat motiivit

Seppo Lehto kuntavaaliehdokkaanne 2021 Tampereella:

Sielunmessut katolilaiseen tapaan Suomenkin katukuvaan kiitos ;) 

--------
----

No comments:

Post a Comment